Organisatie

Het lustrum is een gezamenlijk lustrum van het Maartenscollege & International School Groningen (ISG). Om het lustrum te organiseren helpen vele medewerkers, oud-medewerkers en leerlingen mee van zowel het Maartenscollege als de International School Groningen (ISG). De stuurgroep organiseert het lustrum en zij worden ondersteund door commissies (leerlingen, medewerkers) en verschillende individuen.

Stuurgroep

Annet Brinkgreve (voormalig docent Maartenscollege)

Als oud docent is Annet vele jaren actief betrokken geweest bij het Maartenscollege. Nu ze gepensioneerd is zet ze zich heel graag met hart en ziel in voor het prachtig jubileum. Dit moet volgens haar groots gevierd worden. Voor het lustrum organiseert zij samen met Anny de Boer, Carolien Kasteleijn, Marga Mak, Marieke Jonker en Esther Boelens de reünie.

Anny de Boer (voormalig docent Maartenscollege)

Het niet meer doceren (AKA: pensioen) is voor Anny geen reden tot stilzitten. Ze zet zich als oud-medewerker graag in om het jubileum tot een groot feest te maken, zowel een inhoudelijk feest als een ontmoetingsplaats waar iedereen elkaar weer kan treffen. Voor het lustrum organiseert zij samen met Annet Brinkgreve, Carolien Kasteleijn, Marga Mak, Marieke Jonker en Esther Boelens de reünie.

Con Hanssen (voormalig docent Maartenscollege)

Con is voormalig docent en is het oudste lid van de stuurgroep. Hij kent het Maartenscollege van binnen en van buiten. Voor het lustrum organiseert hij de kick-off en is ook verantwoordelijk voor het symposium, dat hij samen met Koos Meisner organiseert.

Marieke Jonker (teacher ISG)

Marieke krijgt veel energie van mooie uitdagingen naast haar lesgeven als docent Nederlands en Nederlandse literatuur bij het ISG (Dutch Language & Literature). Daarom participeert zij vanuit ISG ook in de stuurgroep. Zij werkt samen met Rik aan de Maartensdag en met Anny, Annet, Carolien, Marga en Esther aan de reünie.

Rik Meinds (docent Maartenscollege)

Als docent Bewegingsonderwijs (Physical and Health education) bij het Maartenscollege weet hij leerlingen in beweging te krijgen. Hij weet ook precies wat er speelt bij de leerlingen en heeft contact met de leerlingenraad. Hij organiseert samen met Marieke de Maartensdag en organiseert ook het eindfeest.

Roel Scheepens

Rector Roel motiveert, inspireert en stuurt de stuurgroep aan.

Bernou Ozinga

Zij heeft een enorme ervaring in event management. Om die reden heeft de school haar aangetrokken als externe voorzitter van de stuurgroep. In die rol bewaakt zij de voortgang in de voorbereidingen.

De stuurgroepleden worden op dit moment ondersteund door verschillende individuen en groepen waaronder ook extern door Ronald van der Bend (marketing & pr) van grafisch communicatiebureau Dorèl Xtra Bold.

Wil jij ook meehelpen?

We kunnen niet zonder vele mensen die ons komen helpen in de voorbereiding maar ook in de uitvoering van het programma.

Wil je helpen in de voorbereiding?

Mail even naar info@maartensharen75.nl. Dan wordt er contact met je opgenomen. Dan kun je ongetwijfeld helpen in de organisatie van het lustrum.

Wil je helpen op de dagen of bij specifieke programmaonderdelen in oktober?

Je kan hierbij denken aan helpen bij toegangscontrole, begeleiden programma, helpen bij de catering, helpen in de communicatie, het maken van foto/video verslag en nog vele andere taken. Mocht je hiervan op de hoogte gehouden willen worden dan kun je je alvast aanmelden via info@maartensharen75.nl.

Contact

Algemene vragen of communicatie

info@maartensharen75.nl

Voor specifieke vragen of suggesties over:

Postadres

Maartenscollege en International School Groningen
t.a.v. Jubileum 75
Postbus 6105
9702 HC Groningen
T 050 – 5375200

Voor algemene contactgegevens kunt u kijken op:
https://maartenscollege.nl/
https://isgroningen.nl/